Hitta ett sms lån med hjälp av 1smslån.com

  1. Om du är ute efter ett litet lån ska du besöka 1smslån.com som listar en massa små privatlån, även kallade smslån. På 1smslån.com hittar du hela 38 (!) olika långivare som erbjuder snabba smslån, så om du inte hittar ett smslån som passar dig där lär du inte göra det någon annanstans heller, det är ett som är säkert.

    Jag skrev precis att ett smslån är ett litet privatlån och det stämmer. Ett smslån är sällan större än 15 000 – 20 000 kr men kan vara så litet som 500 kr och till och med 50 kr. Ett vanligt privatlån brukar ha ett minimibelopp på 10 000 eller 20 000 kr och ett tak på 350 000 kr. Det finns emellertid flera saker som skiljer dessa två lån åt. Ett privatlån är ett lån som brukar ha en återbetalningstid på 1 – 12 år, medan ett smslån bara brukar ha en återbetalningstid på högst 90 dagar. Anledningen till det är att detta lån är så litet.

    En annan skillnad mellan dessa lån är att ett smslån betalas ut mycket snabbare än ett privatlån. När du tar ett vanligt privatlån brukar det ta 1 – 3 bankdagar tills du har fått ditt lån efter att långivaren har fått ditt underskrivna låneavtal. När du tar ett smslån får du normalt pengarna inom någon timme eller nästkommande bankdag om du ansöker senare på dagen eller helgen. Du kan även få ditt lån direkt om du använder dig av samma bank som långivaren. Det är snabbt det!

    Det finns ytterligare en sak som skiljer privatlån från smslån och det är de låga lånekraven. Om du vill ta ett privatlån måste du oftast ha en fast anställning, tjäna minst 100 000 – 120 000 kr per år och du får absolut inte har några betalningsanmärkningar, så är det inte med smslån. Läs gärna vidare på 1smslån.com om du vill veta mer om lånekrav för smslån och andra saker som har med smslån att göra.


Leave Your Comment

Your email will not be published or shared. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>